Πίσω 

Δικτυακός τόπος ΓΕ.Λ. Νέων Μουδανιών
http://lyk-n-moudan-chal.sch.gr


Επίσκεψη της ραδιοφωνικής ομάδας geleye radio στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος "Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio"

Δημοσιεύτηκε στις 28-02-2017 από το μέλος ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στην κατηγορία Επικαιρότητα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/02/2017 η επίσκεψη της ραδιοφωνικής ομάδας geleye radio του ΓΕ.Λ. Ν. Μουδανιών στις εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος "Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio".

Εκεί, μας υποδέχτηκαν η Ιωάννα και ο Στέφανος, και αφού χωριστήκαμε σε ομάδες, μας εξήγησαν τις διαδικασίες δημιουργίας μίας ραδιοφωνικής εκπομπής και μας προετοίμασαν για την πραγματοποίηση του δικού μας ζωντανού ραδιοφωνικού προγράμματος.

Στη συνέχεια, η εκπομπή μας βγήκε ζωντανά στον αέρα του European School Radio, την οποία και μπορείτε να ακούσετε πατώντας παρακάτω:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού προγράμματος "Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio" για την υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική εμπειρία που μας παρείχαν, και κυρίως την επιμορφώτρια-δημοσιογράφο Ιωάννα Μοσχίδου, τον επιμορφωτή-υπεύθυνο ηχοληψίας Στέφανο Ηλιάδη, την υπεύθυνη του προγράμματος Ευτυχία Τούλιου και τον δημοσιογράφο-μέντορα εκπρόσωπο της ΕΣΗΕΜΘ κ. Νικόλαο Δημαρά.